Balie laten maken?

Ik ontwerp en vervaardig balies in alle soorten en maten!

Handgemaakte meubelen voor de zakelijke markt

Binnen de zakelijke markt dragen op maat gemaakte meubelen bij aan een onderscheidende uitstraling. Denkt u bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte balie (eventueel link naar de pagina), een bijzondere tafel voor in de directiekamer, een unieke ontvangstruimte of een fraaie kast als blikvanger. Of misschien zoekt u juist een zeer praktische kast die afwijkt van de standaard maten of wilt u een op maat gemaakt meubelstuk als scheidingswand. Of eens géén steigerhouten zitje voor uw bedrijfstuin… De mogelijkheden in handgemaakte houten meubelen zijn zo goed als onbeperkt.

Mijn naam is Ivar Meeldijk en ik ben ambachtelijk meubelmaker met een moderne visie. Voor Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie geldt dat aandacht en werken met goed materiaal essentieel zijn. Alleen zo kan ik werken aan hét perfecte en unieke meubelstuk waar mijn opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Vrijblijvende offerte?

Restylen meubelen voor de zakelijke markt

Daarnaast is het mogelijk om bestaande meubelen te laten restylen of restaureren. Bijvoorbeeld bij een interne verbouwing, herinrichting of verandering van huisstijl. Bijna alle houtsoorten lenen zich voor nieuwe mogelijkheden. Bent u benieuwd of restylen mogelijk is voor de meubelen in uw zakelijke omgeving, of overweegt u een nieuw meubel voor uw bedrijf? Ik voorzie u graag van een eerlijk en passend advies.

Meubeldesign

Altijd al de wens gehad om een meubel exact op maat te laten maken? Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is de meubelmaker in Oud-Beijerland die u een gewenst meubel op maat kan verzorgen. Van het ontwerp tot de productie kan samen worden verwezenlijkt!

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is veel actief als meubelmaker in regio Hoeksche Waard, regio Rijnmond, & regio Dordrecht.

Meubelrestauratie

Waterschade, brandschade, valschade of gewoon slijtage? Dit kan voorkomen bij uw meubel. Bent u het zat om tegen de beschadigde plekken aan te kijken? Laat uw meubel restaureren door Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie en uw meubel ziet er weer als nieuw uit.

Meubelrestyling

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie knapt meubelen voor u op en laat ze er weer als nieuw uit zien. Het opknappen van uw meubelen gebeurt handmatig of u kan uw meubel laten zandstralen. Meubilair wordt weggegooid als men het zat is of staat ergens in een hoekje te vergaan: zonde van het meubilair en het hout! Net als veel andere materialen kan hout gerecycled worden. Laat uw meubel herleven door het toepassen van een restyling.

Over Meeldijk

Het bedrijf bestaat sinds januari 2013 en opgericht door Ivar Meeldijk. Sinds die tijd is het een gevestigd meubelmakers- en meubelrestaurateursbedrijf in Oud-Beijerland. In Oud-Beijerland heb ik de beschikking over een machinepark om de meubels te vervaardigen. Alvorens alles vervaardigd kan worden, worden er tekeningen en voorbereidingen behandeld.

Ik heb de vierjarige meubelmakers opleiding gevolgd aan de vakschool Hout- en Meubileringscollege. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met de HBO-opleiding Ondernemen om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. Ik ben thuis altijd bezig geweest met oude meubeltjes op te knappen en nieuwe meubelen te maken voor de eigen vriendenkring, van mijn hobby heb ik nu mijn werk gemaakt.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT

Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

MEUBELSCHADEHERSTEL

Water, kras of stoot schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ergert u zich aan dat ene beschadigde plekje op uw meubelstuk? Laat uw schade herstellen en er weer als nieuw uitzien!

MEUBELRESTYLING

Passen uw meubelen niet meer in uw huidige interieur, maar bent u gehecht aan uw meubel of wilt u het niet weg doen? Overweeg een meubelrestyling. Gezamenlijk maken wij een stappenplan om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien!

MEUBELZANDSTRALEN

Oude laklagen verwijderen of juist het natuurlijke product beter tot zijn recht laten komen? Meubels zandstralen is een opkomende techniek. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie luistert naar uw wensen en maak ze waar! Lees meer >

ONTWERP & DESIGN

Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie uw wensen! Lees meer >

Pin It on Pinterest

Share This