Balie laten maken?

Ik ontwerp en vervaardig balies in alle soorten en maten!

Handgemaakte meubelen voor de zakelijke markt

Binnen de zakelijke markt dragen op maat gemaakte meubelen bij aan een onderscheidende uitstraling. Denkt u bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte balie (eventueel link naar de pagina), een bijzondere tafel voor in de directiekamer, een unieke ontvangstruimte of een fraaie kast als blikvanger. Of misschien zoekt u juist een zeer praktische kast die afwijkt van de standaard maten of wilt u een op maat gemaakt meubelstuk als scheidingswand. Of eens géén steigerhouten zitje voor uw bedrijfstuin… De mogelijkheden in handgemaakte houten meubelen zijn zo goed als onbeperkt.

Mijn naam is Ivar Meeldijk en ik ben ambachtelijk meubelmaker met een moderne visie. Voor Meeldijk meubelmakerij geldt dat aandacht en werken met goed materiaal essentieel zijn. Alleen zo kan ik werken aan hét perfecte en unieke meubelstuk waar mijn opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Vrijblijvende offerte?

Design meubelen voor bedrijven

Daarnaast is het mogelijk om custom meubelen zoals balies, vergadertafels en meer te laten ontwerpen. Bijvoorbeeld bij een interne verbouwing, herinrichting of verandering van huisstijl. Bijna alle houtsoorten lenen zich voor nieuwe mogelijkheden. Bent u benieuwd of design mogelijk is voor de meubelen in uw zakelijke omgeving en overweegt u een nieuw meubel voor uw bedrijf? Ik voorzie u graag van een eerlijk en passend advies.

Meubeldesign

Altijd al de wens gehad om een meubel exact op maat te laten maken? Meeldijk meubelmakerij is de meubelmaker in Oud-Beijerland die u een gewenst meubel op maat kan verzorgen. Van het ontwerp tot de productie kan samen worden verwezenlijkt!

Meeldijk meubelmakerij is met name actief als meubelmaker in regio Hoeksche Waard, regio Rijnmond, & regio Dordrecht.

Zakelijk interieur

Een vergadertafel op maat, bureau’s of werktafels, balies en meer. Ik ontwerp en bouw kantoormeubilair op maat, zodat het perfect past in uw kantoor of bedrijfsruimte.

Keuken op maat

Meeldijk Meubelmakerij ontwerpt en bouwt maatwerk keukens. Nadat ik de mogelijkheden in kaart breng werken we samen aan een gedetailleerd 3D-design van uw droomkeuken. Op basis van het uiteindelijk design bouw ik de keuken met de hand op. Hierbij gebruik ik de materialen die u zelf heeft uitgekozen.

Uiteraard mag u ook alles aan mij overlaten en u laten verrassen! Dankzij mijn jarenlange ervaring en een goed oog voor design ben ik in staat kwaliteitskeukens te leveren die perfect bij uw woning passen.

Over Meeldijk

Het bedrijf bestaat sinds januari 2013 en opgericht door Ivar Meeldijk. Sinds die tijd is het een gevestigd meubelmakers- en meubeldesignbedrijf in Oud-Beijerland. In Oud-Beijerland heb ik de beschikking over een machinepark om de meubels te vervaardigen. Alvorens alles vervaardigd kan worden, worden er tekeningen en voorbereidingen behandeld.

Ik heb de vierjarige meubelmakers opleiding gevolgd aan de vakschool Hout- en Meubileringscollege. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met de HBO-opleiding Ondernemen om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. Ik ben thuis altijd bezig geweest met oude meubeltjes op te knappen en nieuwe meubelen te maken voor de eigen vriendenkring, van mijn hobby heb ik nu mijn werk gemaakt.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website, of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij en design, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT

Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

INBOUWKAST OP MAAT

Een nieuwe inbouwkast, volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning of bedrijfspand. In uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw inbouwkast. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken.

MAATWERK KEUKENS

Een nieuwe keuken gemaakt van hout! Volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning.In uw nieuwe of bestaande woning kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw keuken op maat. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken. Daarnaast mag u het design van de keuken ook volledig aan mij over laten.

ONTWERP & DESIGN

Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This