Ik restaureer oud of beschadigd meubilair

Vakmanschap en oog voor detail is een must voor Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie.

Schadeherstel aan houten meubelen

 

Waterschade, een kras, scheur of brandplek in uw houten meubel? Ziet u weggooien of een plaatsje in de schuur nog als enige mogelijkheid? Het kan ook anders…

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie restaureert oud of beschadigd houten meubilair. Uw meubel ziet er weer als nieuw uit. Of krijgt juist een nieuwe look!

Vrijblijvende offerte?

Meubelreparatie en de mogelijkheden

 

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie behandelt de meubels met een nieuwe beschermende lak of olie zo goed als mogelijk. De oude laklaag kan verwijderd worden door middel van zandstralen of met een schuurmethode. Wist u dat schadeherstel van uw meubel vergoed kan worden wanneer u verzekerd bent? Informeer naar de mogelijkheden bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie!

Mijn naam is Ivar Meeldijk en ik ben ambachtelijk meubelmaker met een moderne visie. Voor Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie geldt dat aandacht en werken met goed materiaal essentieel zijn. Net als veel andere materialen kan hout gerecycled worden. Meubelreparatie kan door middel van handmatig schuren, herstelwerkzaamheden en het voorzien van een moderne kleur of mooie lak. Of juist door het meubel te behandelen met een methode die de oorspronkelijke schoonheid terug brengt. De keus is aan u!

Ik informeer en adviseer u graag en eerlijk over de mogelijkheden.

Meubels op maat

Wilt u een meubel exact op maat laten maken? Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is actief als meubelmaker in de Hoeksche Waard, regio Rijnmond, Spijkenisse, & regio Dordrecht. Elk denkbaar meubeltype leent zich voor..

Meubelrestauratie

Waterschade, een kras, scheur of brandplek in uw houten meubel? Ziet u weggooien of een plaatsje in de schuur nog als enige mogelijkheid? Het kan ook anders. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie restaureert oud of beschadigd..

Meubelrestyling

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie knapt meubelen op en laat ze er weer als nieuw uitzien. Dit kan met behoud van de originele uitstraling, maar een restyling naar een andere look is ook mogelijk. Wilt u een nieuwe woonsfeer?

Over Meeldijk

Het bedrijf bestaat sinds januari 2013 en opgericht door Ivar Meeldijk. Sinds die tijd is het een gevestigd meubelmakers- en meubelrestaurateursbedrijf in Oud-Beijerland. In Oud-Beijerland heb ik de beschikking over een machinepark om de meubels te vervaardigen. Alvorens alles vervaardigd kan worden, worden er tekeningen en voorbereidingen behandeld.

Ik heb de vierjarige meubelmakers opleiding gevolgd aan de vakschool Hout- en Meubileringscollege. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met de HBO-opleiding Ondernemen om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. Ik ben thuis altijd bezig geweest met oude meubeltjes op te knappen en nieuwe meubelen te maken voor de eigen vriendenkring, van mijn hobby heb ik nu mijn werk gemaakt.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT

Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

MEUBELSCHADEHERSTEL

Water, kras of stoot schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ergert u zich aan dat ene beschadigde plekje op uw meubelstuk? Laat uw schade herstellen en er weer als nieuw uitzien!

MEUBELRESTYLING

Passen uw meubelen niet meer in uw huidige interieur, maar bent u gehecht aan uw meubel of wilt u het niet weg doen? Overweeg een meubelrestyling. Gezamenlijk maken wij een stappenplan om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien!

MEUBELZANDSTRALEN

Oude laklagen verwijderen of juist het natuurlijke product beter tot zijn recht laten komen? Meubels zandstralen is een opkomende techniek. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie luistert naar uw wensen en maak ze waar! Lees meer >

ONTWERP & DESIGN

Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie uw wensen! Lees meer >

Pin It on Pinterest

Share This