Lees meer over Meeldijk

Unieke meubelen uit oud of nieuw hout

“Een meubelmaker moet graag met zijn handen werken, kwaliteit herkennen en leveren en daarom zelf een perfectionist zijn. Oog voor detail en passie voor het vak, daar kun je als meubelmaker niet zonder.”

Mijn naam is Ivar Meeldijk. Inmiddels heb ik als meubelmaker en meubelrestaurateur een ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en opknappen van houten meubelen. Met mijn meubelmakerij ben ik actief in de regio Hoeksche Waard, Rijnmond Spijkenisse en Dordrecht. De meubelwerkplaats bevindt zich in Oud-Beijerland. In deze werkplaats, waar ik sinds 2016 actief ben, ontvang ik mijn klanten aan de ontwerptafel of in het atelier met machinepark. Opdrachtgevers neem ik graag mee in het totaaltraject van idee tot tekening en van materiaalkeus tot oplevering. Of het nu gaat om een totaal nieuw meubelstuk, om een zakelijke balie of receptie, het restaureren van een meubel na (water)schade, of het ontdoen van lak of verf op oud hout voor een restyling van een meubel.

Meubelmaker Oud-Beijerland

De basis van het vak tot meubelmaker heb ik geleerd aan de vierjarige vakschool Hout- en Meubileringscollege. Gevolgd door een HBO-opleiding Ondernemen. Op jonge leeftijd was ik al bezig met het opknappen van oude meubeltjes. Later kwam daar het maken van nieuwe meubelen bij. Aangevuld met gedegen opleidingen en praktijkervaring heb ik in de loop der jaren van mijn hobby mijn werk kunnen maken. In 2013, tijdens mijn HBO studie, heb ik de basis van het huidige bedrijf gelegd. Bij aanvang door werkruimte te huren. Sinds 2016 heb ik een eigen werkplaats, voorzien van een volledig machinepark en alle elementen, om in eigen beheer meubelen te maken.

Meubeldesign

Altijd al de wens gehad om een meubel exact op maat te laten maken? Meeldijk meubelmakerij is de meubelmaker in Oud-Beijerland die u een gewenst meubel op maat kan verzorgen. Van het ontwerp tot de productie kan samen worden verwezenlijkt!

Meeldijk meubelmakerij is met name actief als meubelmaker in regio Hoeksche Waard, regio Rijnmond, & regio Dordrecht.

Zakelijk interieur

Een vergadertafel op maat, bureau’s of werktafels, balies en meer. Ik ontwerp en bouw kantoormeubilair op maat, zodat het perfect past in uw kantoor of bedrijfsruimte.

Keuken op maat

Meeldijk Meubelmakerij ontwerpt en bouwt maatwerk keukens. Nadat ik de mogelijkheden in kaart breng werken we samen aan een gedetailleerd 3D-design van uw droomkeuken. Op basis van het uiteindelijk design bouw ik de keuken met de hand op. Hierbij gebruik ik de materialen die u zelf heeft uitgekozen.

Uiteraard mag u ook alles aan mij overlaten en u laten verrassen! Dankzij mijn jarenlange ervaring en een goed oog voor design ben ik in staat kwaliteitskeukens te leveren die perfect bij uw woning passen.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website, of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij en design, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT

Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

INBOUWKAST OP MAAT

Een nieuwe inbouwkast, volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning of bedrijfspand. In uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw inbouwkast. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken.

MAATWERK KEUKENS

Een nieuwe keuken gemaakt van hout! Volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning.In uw nieuwe of bestaande woning kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw keuken op maat. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken. Daarnaast mag u het design van de keuken ook volledig aan mij over laten.

ONTWERP & DESIGN

Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This