Lees meer over Meeldijk

Unieke meubelen uit oud of nieuw hout

“Een meubelmaker moet graag met zijn handen werken, kwaliteit herkennen en leveren en daarom zelf een perfectionist zijn. Oog voor detail en passie voor het vak, daar kun je als meubelmaker niet zonder.”

Mijn naam is Ivar Meeldijk. Inmiddels heb ik als meubelmaker en meubelrestaurateur een ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en opknappen van houten meubelen. Met mijn meubelmakerij ben ik actief in de regio Hoeksche Waard, Rijnmond Spijkenisse en Dordrecht. De meubelwerkplaats bevindt zich in Oud-Beijerland. In deze werkplaats, waar ik sinds 2016 actief ben, ontvang ik mijn klanten aan de ontwerptafel of in het atelier met machinepark. Opdrachtgevers neem ik graag mee in het totaaltraject van idee tot tekening en van materiaalkeus tot oplevering. Of het nu gaat om een totaal nieuw meubelstuk, om een zakelijke balie of receptie, het restaureren van een meubel na (water)schade, of het ontdoen van lak of verf op oud hout voor een restyling van een meubel.

Meubelmaker Oud-Beijerland

De basis van het vak tot meubelmaker heb ik geleerd aan de vierjarige vakschool Hout- en Meubileringscollege. Gevolgd door een HBO-opleiding Ondernemen. Op jonge leeftijd was ik al bezig met het opknappen van oude meubeltjes. Later kwam daar het maken van nieuwe meubelen bij. Aangevuld met gedegen opleidingen en praktijkervaring heb ik in de loop der jaren van mijn hobby mijn werk kunnen maken. In 2013, tijdens mijn HBO studie, heb ik de basis van het huidige bedrijf gelegd. Bij aanvang door werkruimte te huren. Sinds 2016 heb ik een eigen werkplaats, voorzien van een volledig machinepark en alle elementen, om in eigen beheer meubelen te maken.

Meubels op maat

Wilt u een meubel exact op maat laten maken? Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is actief als meubelmaker in de Hoeksche Waard, regio Rijnmond, Spijkenisse, & regio Dordrecht. Elk denkbaar meubeltype leent zich voor..

Meubelrestauratie

Waterschade, een kras, scheur of brandplek in uw houten meubel? Ziet u weggooien of een plaatsje in de schuur nog als enige mogelijkheid? Het kan ook anders. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie restaureert oud of beschadigd..

Meubelrestyling

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie knapt meubelen op en laat ze er weer als nieuw uitzien. Dit kan met behoud van de originele uitstraling, maar een restyling naar een andere look is ook mogelijk. Wilt u een nieuwe woonsfeer?

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website, of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie aan het juiste adres.
MEUBELS OP MAAT Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt. MEUBELSCHADEHERSTEL Water, kras of stoot schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ergert u zich aan dat ene beschadigde plekje op uw meubelstuk? Laat uw schade herstellen en er weer als nieuw uitzien! INBOUWKAST OP MAAT Een nieuwe inbouwkast, volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning of bedrijfspand. In uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw inbouwkast. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken.
MAATWERK KEUKENS Een nieuwe keuken gemaakt van hout! Volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning.In uw nieuwe of bestaande woning kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw keuken op maat. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken. Daarnaast mag u het design van de keuken ook volledig aan mij over laten. ONTWERP & DESIGN Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This