Ik ontwerp en realiseer meubels op maat

Vakmanschap en oog voor detail is een must voor Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie.

Houten meubelen op maat

Mijn naam is Ivar Meeldijk. Vanuit mijn werkplaats in Oud Beijerland ontwerp en realiseer ik meubelen op maat. Dit doe ik als kleine zelfstandig met veel passie voor het vak. Mijn motto: Vakmanschap en oog voor detail zijn niet alleen een must voor een mooi meubelstuk, het is ook essentieel voor Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie.

Vrijblijvende offerte?

Ontwerp & realisatie houten meubelen op maat

Wilt u een meubel exact op maat laten maken of een interieur betimmering? Meeldijk meubelmakerij is actief als meubelmaker in de Hoeksche Waard, regio Rijnmond, Spijkenisse, & regio Dordrecht. Elk denkbaar meubeltype leent zich voor maatwerk. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Naast op maat gemaakte houten meubelen verzorg ik:
-Restyling van houten meubelen
-Maatwerk meubelen voor de zakelijke markt
-Interieur betimmering op maat
-Ontwerp van handgemaakte meubelen

Mijn meubelmakerij bevindt zich in Oud-Beijerland. In de werkplaats staan de benodigde machines voor het verwezenlijken van uw meubel op maat. Het is mijn ervaring dat mensen het leuk vinden om een kijkje te nemen ‘achter de schermen’ en de plaats te zien waar hun meubel tot stand komt of wordt opgeknapt. U bent van harte welkom!

Meubels op maat

Wilt u een meubel exact op maat laten maken? Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is actief als meubelmaker in de Hoeksche Waard, regio Rijnmond, Spijkenisse, & regio Dordrecht. Elk denkbaar meubeltype leent zich voor..

Meubelrestauratie

Waterschade, een kras, scheur of brandplek in uw houten meubel? Ziet u weggooien of een plaatsje in de schuur nog als enige mogelijkheid? Het kan ook anders. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie restaureert oud of beschadigd..

Meubelrestyling

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie knapt meubelen op en laat ze er weer als nieuw uitzien. Dit kan met behoud van de originele uitstraling, maar een restyling naar een andere look is ook mogelijk. Wilt u een nieuwe woonsfeer?

Over Meeldijk

Het bedrijf bestaat sinds januari 2013 en opgericht door Ivar Meeldijk. Sinds die tijd is het een gevestigd meubelmakers- en meubeldesignbedrijf in Oud-Beijerland. In Oud-Beijerland heb ik de beschikking over een machinepark om de meubels te vervaardigen. Alvorens alles vervaardigd kan worden, worden er tekeningen en voorbereidingen behandeld.

Ik heb de vierjarige meubelmakers opleiding gevolgd aan de vakschool Hout- en Meubileringscollege. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met de HBO-opleiding Ondernemen om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. Ik ben thuis altijd bezig geweest met oude meubeltjes op te knappen en nieuwe meubelen te maken voor de eigen vriendenkring, van mijn hobby heb ik nu mijn werk gemaakt.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website, of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie aan het juiste adres.
MEUBELS OP MAAT Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt. MEUBELSCHADEHERSTEL Water, kras of stoot schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ergert u zich aan dat ene beschadigde plekje op uw meubelstuk? Laat uw schade herstellen en er weer als nieuw uitzien! INBOUWKAST OP MAAT Een nieuwe inbouwkast, volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning of bedrijfspand. In uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw inbouwkast. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken.
MAATWERK KEUKENS Een nieuwe keuken gemaakt van hout! Volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning.In uw nieuwe of bestaande woning kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw keuken op maat. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken. Daarnaast mag u het design van de keuken ook volledig aan mij over laten. ONTWERP & DESIGN Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This