Een overzicht van wat wij zoal doen

Vakmanschap en oog voor detail is een must voor Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie.

Diensten van Meeldijk

 

Altijd al de wens gehad om een meubel exact op maat te laten maken? Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is de meubelmaker in Oud-Beijerland die u een gewenst meubel op maat kan verzorgen. Van het ontwerp tot de productie kan samen worden verwezenlijkt! Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie is veel actief als meubelmaker in regio Hoeksche Waard, regio Rijnmond, & regio Dordrecht.

De meubelmakerij, waar de vervaardiging van meubelen plaats vindt, bevindt zich in Oud-Beijerland. In de werkplaats staan de benodigde machines voor het verwezenlijken van uw meubel op maat. Daarnaast is er een mogelijkheid om voorbeelden en wensen te bespreken rustig om de tafel. Hier ligt de basis om het uw meubel te laten worden.

Vrijblijvende offerte?

Meubeldesign

Altijd al de wens gehad om een meubel exact op maat te laten maken? Meeldijk meubelmakerij is de meubelmaker in Oud-Beijerland die u een gewenst meubel op maat kan verzorgen. Van het ontwerp tot de productie kan samen worden verwezenlijkt!

Meeldijk meubelmakerij is met name actief als meubelmaker in regio Hoeksche Waard, regio Rijnmond, & regio Dordrecht.

Zakelijk interieur

Een vergadertafel op maat, bureau’s of werktafels, balies en meer. Ik ontwerp en bouw kantoormeubilair op maat, zodat het perfect past in uw kantoor of bedrijfsruimte.

Keuken op maat

Meeldijk Meubelmakerij ontwerpt en bouwt maatwerk keukens. Nadat ik de mogelijkheden in kaart breng werken we samen aan een gedetailleerd 3D-design van uw droomkeuken. Op basis van het uiteindelijk design bouw ik de keuken met de hand op. Hierbij gebruik ik de materialen die u zelf heeft uitgekozen.

Uiteraard mag u ook alles aan mij overlaten en u laten verrassen! Dankzij mijn jarenlange ervaring en een goed oog voor design ben ik in staat kwaliteitskeukens te leveren die perfect bij uw woning passen.

Elk denkbaar meubeltype

 

Laat uw unieke meubel ontwerpen & realiseren! Kleur, materiaal, ontwerp, afmetingen en het mooie plekje in huis heeft u allemaal in eigen hand. Van het klassieke ontwerp of het trendy meubel van nu kan gemaakt worden. Ik maak het van hout!

Elk denkbaar meubeltype

 

Kijk voor alle meubels op maat ook rond bij de projecten. Hier vindt u de meubels op maat die al gerealiseerd zijn. Wellicht een inspiratiebron!

.

Over Meeldijk

Het bedrijf bestaat sinds januari 2013 en opgericht door Ivar Meeldijk. Sinds die tijd is het een gevestigd meubelmakers- en meubelrestaurateursbedrijf in Oud-Beijerland. In Oud-Beijerland heb ik de beschikking over een machinepark om de meubels te vervaardigen. Alvorens alles vervaardigd kan worden, worden er tekeningen en voorbereidingen behandeld.

Ik heb de vierjarige meubelmakers opleiding gevolgd aan de vakschool Hout- en Meubileringscollege. Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met de HBO-opleiding Ondernemen om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. Ik ben thuis altijd bezig geweest met oude meubeltjes op te knappen en nieuwe meubelen te maken voor de eigen vriendenkring, van mijn hobby heb ik nu mijn werk gemaakt.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT

Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

MEUBELSCHADEHERSTEL

Water, kras of stoot schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ergert u zich aan dat ene beschadigde plekje op uw meubelstuk? Laat uw schade herstellen en er weer als nieuw uitzien!

MEUBELRESTYLING

Passen uw meubelen niet meer in uw huidige interieur, maar bent u gehecht aan uw meubel of wilt u het niet weg doen? Overweeg een meubelrestyling. Gezamenlijk maken wij een stappenplan om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien!

MEUBELZANDSTRALEN

Oude laklagen verwijderen of juist het natuurlijke product beter tot zijn recht laten komen? Meubels zandstralen is een opkomende techniek. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie luistert naar uw wensen en maak ze waar!

ONTWERP & DESIGN

Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This