Neem contact met me op

Bel of mail mij voor een afspraak of een vrijblijvende prijsindicatie

Bedrijfs- en contactgegevens

Meeldijk meubelmakerij
Spykerlaan 7
3261 NG Oud-Beijerland

KVK 58603980
NL11RABO 0102 1200 99

06 20459239

info@meeldijkmeubel.nl

 

Stuur een bericht!

Meeldijk Meubelmakerij & Restauratie

Voor al uw vragen

 

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem contact met me op via het contactformulier, per e-mail of telefonisch. Ik doe mijn uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Vanwege de drukte stel ik het op prijs als u mij per e-mail of via het contactformulier benadert. Normaal gesproken reageer ik binnen 24 uur op alle berichten. Tenzij het een offerte betreft.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website, of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij en design, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT

Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

INBOUWKAST OP MAAT

Een nieuwe inbouwkast, volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning of bedrijfspand. In uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw inbouwkast. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken.

MAATWERK KEUKENS

Een nieuwe keuken gemaakt van hout! Volledig op maat gemaakt, specifiek voor uw woning.In uw nieuwe of bestaande woning kijk ik graag mee naar de mogelijkheden voor het maken van uw keuken op maat. Hierbij kunt u zelf uiteraard actief meedenken. Daarnaast mag u het design van de keuken ook volledig aan mij over laten.

ONTWERP & DESIGN

Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This