Neem contact met me op

Bel of mail mij voor een afspraak of een vrijblijvende prijsindicatie

Bedrijfs- en contactgegevens

Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie
Oost-Voorstraat 84a
3262 JH Oud-Beijerland

KVK 58603980
NL11RABO 0102 1200 99

06 20459239

info@meeldijkmeubel.nl

 

Stuur een bericht!

Meeldijk Meubelmakerij & Restauratie

Voor al uw vragen

 

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem contact met me op via het contactformulier, per e-mail of telefonisch. Ik doe mijn uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Vanwege de drukte stel ik het op prijs als u mij per e-mail of via het contactformulier benadert. Normaal gesproken reageer ik binnen 24 uur op alle berichten. Tenzij het een offerte betreft.

Wat wij zoal doen

Kijkt u voor meer informatie rond in de portfolio op de website, of neem contact op voor een passend advies. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie, de meubelmaker uit Oud-Beijerland, is één van de weinige meubelbedrijven in Zuid-Holland die de combinatie van de huidige diensten levert. Voor uw meubel op maat, het herstellen van meubelschade of uw meubel nieuw leven inblazen bent u bij Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie aan het juiste adres.

MEUBELS OP MAAT
Uniek ontwerp, keuze uit de mooiste houtsoorten en speciaal voor u op maat gemaakt.

MEUBELSCHADEHERSTEL
Water, kras of stoot schade? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ergert u zich aan dat ene beschadigde plekje op uw meubelstuk? Laat uw schade herstellen en er weer als nieuw uitzien!

MEUBELRESTYLING
Passen uw meubelen niet meer in uw huidige interieur, maar bent u gehecht aan uw meubel of wilt u het niet weg doen? Overweeg een meubelrestyling. Gezamenlijk maken wij een stappenplan om uw meubel er weer als nieuw uit te laten zien!

MEUBELZANDSTRALEN
Oude laklagen verwijderen of juist het natuurlijke product beter tot zijn recht laten komen? Meubels zandstralen is een opkomende techniek. Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie luistert naar uw wensen en maak ze waar!

ONTWERP & DESIGN
Specifiek op zoek naar uw meubelstuk met bijzondere aspecten, maar geen benul van kleur, ontwerp of beeld? Bespreek samen met Meeldijk meubelmakerij & meubelrestauratie uw wensen!

Pin It on Pinterest

Share This